Hälsningar från bygget! den

Hej, Sophie la girafes vänner,

hälsningar från datorns innandöme! Vi jobbar glatt med Aino och Lasse en regnig torsdag i  maj med Sophies nya hemsidor, som öppnas på tröskeln till sommaren till er glädje ärade  mammor, pappor, faddrar, mor­ och farföräldrar och alla andra Sophies vänner.

vet du redan, att den älskade franska klassikerleksaken Sophie la girafe har sålts i  Frankrike ända sedan år 1961. Sophie når redan 54 års ålder i maj i år. Denna leksak som  nått enorm framgång världen över säljs nu i över 70 länder. Under årens lopp har drygt  över 50 miljoner bebisar lekt med den. I sitt hemland Frankrike säljs 800 000 stycken  leksaker årligen, vilket motsvarar antalet nyfödda barn.

Hos oss i Finland fick Sophie sitt första försäljningsställe i Ombrellino i Helsingfors på  hösten 2009. Till dess var vår fina girafftös rätt så obekant för finländska bebisar. Vi  marknadsförde leksaken först med dess engelska namn Sophie the giraffe. Sophie är i  Finland dock bekant även som giraffen Vulli enligt sin tillverkare och som giraffen Sophie  och Sohvi för att nämna några smeknamn. Och inget under, en kär giraff har många  namn!

Tack för att du kom och besökte Sophie la girafes sidor! Hoppas du och dina nära och kära har en stor glädje av den lilla naturgummigiraffen. Vi hör gärna din feedback – ta kontakt på vår sida.

Med varma tankar,

Jonna och hela gänget på Big Small Company

(importör av Sophie la girafe)

#bigsmallcompany

bigsmallcompany.com

One thought on “Hälsningar från bygget! den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>